Indkøbskurv
Gratis fragt ved køb over 2000 kr.

Klima.

Klima Politik og certificeringer.

Vi går rigtig meget op i klima og gør vores bedste hver dag for at bidrage til at passe på vores klode.

Grønne aluminiums rammer til akustik billeder.

Vi har markedets eneste akustik billeder med aluminiums rammer, som er klimavenligt produceret. Dette har vi nu certifikat på. Produktet er skabt i samarbejde med vores leverandør.

Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere denne løsning.

Vores akustik rammer er produceret med primært sol og vind energi som sikre og minimere energi forbruget med en 75% energi reduktion i forhold til andre aluminiums produkter.

Akustik panelerne er med udskifteligt motiv, derfor kan du genanvende rammen og derfor nøjes med at udskifte billede fronten og ikke hele panelet.

Grønne Alu profiler Certifikat:

Certificeringer på akustik plader og andre delelementer.

Vi har herunder udvalgt nogle af de certificeringer som kunne være vigtigst for jer, men kontakt os, hvis der mangler noget i forhold til at komme jeres behov i møde.

Vores produkter er produceret og leveret med miljø varedeklarering. Det giver dig tryghed når du handler ind til dit akustik projekt, at det kan genanvendes. Vi sender selvfølgelig gerne certifikater til dig, du er også altid velkommen til at ringe og spørge ind til akustik pladernes tilblivelse. Med denne certificering vises at produkterne kan bringes ind i livs cyklussen og genanvendes igen og igen.

Vores produkter er med M1 Emissionsklassificering af byggematerialer.

Det er vigtigt for os, at det vi tilbyder vores kunder ikke forurener de lokaler de skal monteres i. Vi vil gerne bidrage til god akustik og et godt indeklima.
Formålet med klassificeringen er at forbedre udviklingen og brugen af ​​lavemitterende byggematerialer, så materiale emissioner ikke øger kravet til ventilation. Klassificeringen stiller krav til de materialer, der anvendes i almindelige arbejdsrum og boliger.

Vores produkter er Dansk Indeklima Mærket.

Ved at vælge Indeklimamærkede materialer, møbler og inventar sikrer du dig, at produkterne bidrager til det gode og sunde indeklima. Indeklimamærkede materialer er en naturlig del af et bæredygtigt byggeri, hvor en god indeluftkvalitet bidrager til den sociale bæredygtighed, sundhed og den gode akustik løsning i dette tilfælde .

Vores produkter er leveret med Textiler som bære EU-Blomsten.

EU-Blomsten ser på hele produktets rejse
Målet med EU-Blomsten er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug. Derfor ser miljømærket på hele produktets livscyklus, når det fastsætter de krav, som certificerede produkter skal leve op til. Det vil kort fortalt sige, at man ser på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs – til gavn for mennesker, miljø og for jordens ressourcer.

Netop det med at se på hele produktets liv er med til at adskille EU-Blomsten fra de fleste andre mærkningsordninger, der ofte ser på en enkelt fase i produktets liv. Tøv ikke med at ta kontakt til os. Vi guider dig gerne eller sender certifikaterne på de produkter der kunne være relevante for dig at vide mere om.

Vi er kommet langt siden vi først snakkede miljø og klima

Klima er for os i NoiseAway ikke noget vi kun snakker om, vi gør det fuldt ud.

Vi hjælper til også i eftersalget, hvor der er rester og afskær fra montering af akustik plader. Vi tager hånd om vores produkter sammen med vores leverandørere. Vi hjælper med at få evt. rester placeret korrekt på rette sted mv. Sammen løfter vi opgaven med at forbedre og optimere den måde vi bruger og forbruger produkter på.

Lad os sammen skabe et bedre i morgen.

Vi afsøger hele tiden markedet for at finde bedere produkter, som er mere klima og miljø venlige.

Vi vil rigtig gerne i dialog med jer som vores kunder i forhold til at se på bedere klima løsninger.

Sidder du inde med vigtig viden eller vil du blot fortælle eller skrive om noget du har hørt, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Vi tager alle henvendelser seriøst. Er det noget vi kan bruge, og lever det op til vores krav. Er vi klar til at se på det

Har du et klima tip eller vil du gerne i dialog med os så tøv ikke med at tage kontakt. Du altid velkommen til at ringe eller skrive til os  +45 23 840 408  klima@noiseaway.net

Vi hjælper altid med et smil
Dansk virksomhed

Kvalitetsprodukter produceret i Danmark og Skandinavien

100% Sikker Betaling

EAN / Dankort / Mastercard / Visa