Akustik Aku-Lamel væg med sort filt og egetræslister
869 kr.920 kr. Vælg muligheder

Akustik Aku-Lamel væg med sort filt og egetræslister

869 kr.920 kr.

Ryd
Vælg billede først
Beskæring:
  • Gratis opmåling og rådgivning - Kontakt os
  • Vi monterer i hele landet
  • Gratis fragt ved køb over 2000 kr.
  • Levering 14 hverdage
  • Montagevejledninger medfølger
  • Ring +45 23 84 04 08 hvis du har spørgsmål

Beskrivelse

Leveringstid 1-2 uger

Træ lamellerne leveres i to forskellige størrelser.

Dansk designede akustikpaneler

Brandhæmmende filt

Aku-Lamel bruges ofte som beklædning på eksempelvis vægge og lofter.

kan limes, skrues eller skydes på med dykker søm pistol.

For optimal effekt husk at bestille løse akustik bats.

Med Aku-Lamel får du en rigtig god løsning med god lyddæmpende effekt.

Farvevalgene.

Herunder ses det farvevalg som er tilgængelig i dette produkt.

Panel info.

Panelet er fræset ud i træ og er med de store åbninger bag ved med til at åbne ind til den bagved liggende akustik plade og derved opnås en rigtig god lyddæmpende effekt. Lamel panelerne er fræset ud i en plade og fineret, hvilket gør produktet ekstremt formstabil og giver flotte jævne overflader. Vi er hverken gået på kompromis med akustikken eller kvaliteten.

Kan leveres med og uden finger samlinger som billederne ovenfor viser.

Str 16x300x2400mm – 16x300x2780 mm

Kan leveres med og uden finger samlinger. Finger samlinger anvendes ofte ved montering af større flader hvor længderne ikke går så godt på. Dette sikre flotte og næsten usynlige samlinger.

Ved væg montering anvendes der som oftest ikke fingersamlinger.

Dansk designede akustikpaneler – Brandhæmmende filt

Akustik

I dette produkt opnår man de brudte overflader og derved en minimering af reflektions zoner på loft og væg flader. Der monteres ikke akustik bag disse paneler da man her går efter den lille konstruktionshøjde på de anvendte overflader.

God akustik kan nu kombineres med smukt design. Nutidens minimalistiske stil med store åbne rum og hårde overflader spiller en stor rolle i den moderne indretningen. Det betyder at mange oplever dårligere akustik og herved forringet indeklima og trivsel i den moderne stil. Hos Noiseaway har den lydabsorberende egenskab høj prioritet. Vores listeloft og vægbeklædning er designet til at forbedre akustikken og mindsker både støjgener og rumklang. Akustik defineres via begrebet efterklangstid – altså hvor længe lyden er om at dø ud i et rum. En kort efterklang giver oplevelsen af, at lyden alene kommer fra selve lydkilden og ikke bliver kastet rundt i rummet. Den anbefalede efterklangstid er 0,6 sekunder i alm hus byggeri dette fremgår også af SBI anvisningerne for alm boligbyggeri..

Bæredygtighed

Aku-lamel akustikpaneler er produceret af FSC-certificeret træ. På den måde sikres et bæredygtigt skovbrug, med fokus på reproduktion af planteliv, gode arbejdsforhold og bedre dyreliv. Filten er lavet af genbrugsplast som blandt andet opsamles fra verdenshavene. Udover at være bæredygtigt er filtpladerne brandhæmmende (B-s1,d0), allergivenlige (OEKO-TEX® Standard 100) og giver en effektivt lydabsorberende effekt til vores produkter (EN ISO 354:2003)

Montering

Montering og bearbejdningen af listeloft og vægbeklædning er simpel og enkel. Vores paneler er udfræset i hele MDF plader med egefinér. Opbygningen med regler 35×45 mm når man anvender 30 mm akustik plader som her følger med i prisen. Monter en regel i top og bund og inddel efterfølgende i passende mellemrum Max 60 cm mellem reglerne. Reglerne skal altid vende på tværs af lamellerne skal lamellerne være lodrette (opretstående) skal reglerne være liggende eller vandrette om man vil. Listerne er udfræset på forsiden af pladen. Det betyder, at man fortsat har en hel plade på bagsiden til enten at skyde, skrue eller lime panelerne op. Det er dernæst langt nemmere at tilpasse produktet i længde/bredde samt bore ud til stikkontakter eller lampesteder.

Bag Aku-Lamel.

Anvend skillerums lægter til montering med akustik bag i str 38×57 mm (disse følger dog ikke med). Monter efterfølgende 30 eller 40 mm akustik plade  mellem lægter og træ lamel paneler foran.

Basic-lamel væg og Aku-lamel væg.

Vores listebeklædning laves i 2 varianter

Basic-Lamel væg (Her kan der monteres akustik bag ved da der er udfræsninger så støjen kan komme ind i absorbenten

Aku-Lamel væg Her kan der monteres akustik bag ved da der er udfræsninger så støjen kan komme ind i absorbenten.

Aku-lamel bruges ofte til vægbeklædning, men går man ikke på kompromis med lyden så er det Aku-Lamel vægen man skal benytte til enden væg eller loftbeklædning. Vores akustikpaneler er udfræset i hele MDF plader med egefinér. Dimensionerne på panelerne er standard 16x300x2400mm – (kan bestilles i max 16x1200x2780mm). Listebredden måler 34mm og udfræsning 16mm. I udfræsningen monteres en 3mm genbrugsfilt.

Bemærk: Disse akustikpaneler er specialfremstillet og produceres som bestillingsvare når bestillingen er lagt, hvorfor fortrydelsesretten bortfalder.

Dansk produceret akustik paneler.

 

Akustik data.

Målt med 45 mm mineraluld bag panelerne.

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve Akustik lameller Eg.

Brun Eg, hvid Eg, Klar Eg, Mørk Brun Eg, Natur Eg, Sort Eg

Størrelse plade

240x30x1,6 Cm, 278x30x1,6 Cm

Finger samling

Med finger samlinger, Uden finger samlinger