Verdenskort med udskifteligt lærred 1 akustik dæmpende.
1.995 kr.2.895 kr. Vælg muligheder

Verdenskort med udskifteligt lærred 1 akustik dæmpende.

1.995 kr.2.895 kr.

Ryd
Vælg billede først
Beskæring:
 • Gratis opmåling og rådgivning - Kontakt os
 • Vi monterer i hele landet
 • Gratis fragt ved køb over 2000 kr.
 • Levering 14 hverdage
 • Montagevejledninger medfølger
 • Ring +45 23 84 04 08 hvis du har spørgsmål

Beskrivelse

Leveringstid 8-14 hverdage

“Opdag vores eksklusive udvalg af unikke løsninger med verdenskort, der ikke kun er smukke, men også har en fantastisk akustikdæmpende effekt. Vores akustikbilleder leveres sammen med et imponerende verdenskort, som vist på billedet, der vil tilføje både stil og funktionalitet til dit rum.

Vælg mellem vores Medium og Large størrelser for kortet, der passer til dine behov. Vores formater inkluderer Medium (120×74 cm) og Large (180×100 cm), så du kan vælge den størrelse, der bedst passer til din plads.

Vores akustikbilleder tilbyder også muligheden for at skifte billedet, så du altid kan opdatere din indretning efter din smag og stil. Vælg det perfekte billede, der passer til øjeblikket ved en anden lejlighed med dette enestående akustik billede kan man altid vælge om og til passe et nyt udtryk.

For at fuldende udseendet og tilføje en elegant finish leveres billederne med en aluminiumsramme, der kan vælges i forskellige farver. Skab den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet med vores akustikbilleder med verdenskort – den ideelle løsning til dit rum.”

Yderligere information.

 • Kan leveres på special mål skriv eller ring til os for at høre om mulighederne.
 • Montage beslag til akustik billeder medfølger.
 • Absorbenter klasse A2 brandsikker.
 • Akustik plader Indeklima mærket .
 • Akustik klasse= aW 0,60 klasse C 30 mm.
 • Farve på akustik pladen bag: Hvid. Farvekode: NCS S 0500-n.

Kvaliteten.

Billedet er printet som textil print og er ekstremt holdbar. Akustik billede med verdenskort i en smuk aluminiums ramme, som kan vælges i mange forskellige farver. Billedet bliver printet direkte på stoffet så akustik pladen ikke til tillukkes.

Vidste du at med UV print og Latex print tillukkes optil 25% af akustik effekten i en ellers god absorbent. Så gå ikke på kompromis med kvaliteten af dit akustik billede. Hvis akustikken er vigtig for dig så vælg et af NoiseAway’s mange muligheder inden for perfekt lyddæmpende billeder hvor egne billeder kan anvendes.

Akustik pladen er klasse A2. aW: 0,60 klasse C.

En fed detalje ved dette lyddæmpende verdenskort, er at man kan sætte nåle i, de steder man har rejst, eller markerer ens næste drømmedestination.

Ramme Farver.

Spørgsmål ?

Har du spørgsmål til vores akustik produkter så er du altid velkommen til at Ring eller skriv til os  +45 23 840 408  info@noiseaway.net

Vi hjælper dig sikkert igennem jeres projekter opmåling levering og montering af netop jeres ideelle akustik løsning

Akustik Egenskaber.

Akustik i klasse A aW 0,60

Yderligere information

Størrelse N/A
Ramme Farve

Bronze, Grå, Hvid, Kobber, Mat Sort

Verdenskort Størrelse

Large, Medium