Akustik Basic-Lamel væg med sort filt og ege træs lister.
695 kr.775 kr. Vælg muligheder

Akustik Basic-Lamel væg med sort filt og ege træs lister.

695 kr.775 kr.

Ryd
Vælg billede først
Beskæring:
  • Gratis fragt ved køb over 2000 kr.
  • Levering 14 hverdage
  • Montagevejledninger medfølger
  • Ring +45 23 84 04 08 hvis du har spørgsmål

Beskrivelse

Leveringstid 1-2 uger

Træ lamellerne leveres i to forskellige størrelser.

Dansk designede akustikpaneler

Brandhæmmende filt Basic bruges ofte som beklædning på eksempelvis vægge, pejse, diske eller skabsmoduler. kan limes skrues eller skydes på med dykker søm pistol. Produktet er uden akustik plader bag ved panelet og er med til at bryde overfladerne, og ikke direkte absorbere lyden i rummet.

Farvevalgene.

Herunder ses det farvevalg som er tilgængelig i dette produkt.

Panel info.

16x300x2400mm – Dansk designede akustikpaneler – Brandhæmmende filt

Basic bruges ofte som beklædning på eksempelvis vægge, pejse, diske eller skabsmoduler. Produktet er uden fingersamlinger. Skab harmoni. Skab ro. Skab rum, du har lyst til at leve i. Dæk mål er 300x2400mm. Lamel panelerne er fræset ud i en plade og fineret, hvilket gør produktet ekstremt formstabil og giver flotte jævne overflader. Vi er ikke gået på kompromis med æstetik eller kvaliteten.

Akustik

I dette produkt opnår man de brudte overflader og derved en minimering af reflektions zoner på loft og væg flader. Der monteres ikke akustik bag disse paneler da man her går efter den lille konstruktionshøjde på de anvendte overflader.

God akustik kan nu kombineres med smukt design. Nutidens minimalistiske stil med store åbne rum og hårde overflader spiller en stor rolle i den moderne indretningen. Det betyder at mange oplever dårligere akustik og herved forringet indeklima og trivsel i den moderne stil. Hos Noiseaway har den lydabsorberende egenskab høj prioritet, her har vi dog et produkt som mest af alt bryder overfladerne hvilket også har nogen effekt. Vores listeloft og vægbeklædning er designet til at forbedre akustikken og mindsker både støjgener og rumklang. Akustik defineres via begrebet efterklangstid – altså hvor længe lyden er om at dø ud i et rum. En kort efterklang giver oplevelsen af, at lyden alene kommer fra selve lydkilden og ikke bliver kastet rundt i rummet. Den anbefalede efterklangstid er 0,6 sekunder i alm hus byggeri dette fremgår også af SBI anvisningerne for alm boligbyggeri..

Bæredygtighed

Basic akustikpaneler er produceret af FSC-certificeret træ. På den måde sikres et bæredygtigt skovbrug, med fokus på reproduktion af planteliv, gode arbejdsforhold og bedre dyreliv. Filten er lavet af genbrugsplast som blandt andet opsamles fra verdenshavene. Udover at være bæredygtigt er filtpladerne brandhæmmende (B-s1,d0), allergivenlige (OEKO-TEX® Standard 100) og giver en effektivt lydabsorberende effekt til vores produkter (EN ISO 354:2003)

Montering

Montering og bearbejdningen af listeloft og vægbeklædning er simpel og enkel. Vores paneler er udfræset i hele MDF plader med egefinér. Listerne er udfræset på forsiden af pladen. Det betyder, at man fortsat har en hel plade på bagsiden til enten at skyde, skrue eller lime panelerne op. Det er dernæst langt nemmere at tilpasse produktet i længde/bredde samt bore ud til stikkontakter eller lampesteder.

Basic-lamel væg og Aku-lamel væg.

Vores listebeklædning laves i 2 varianter

Basic-Lamel bruges ofte til vægbeklædning, men går man ikke på kompromis med lyden så er det Aku-Lamel væggen man skal benytte til enden væg eller loftbeklædning.

Vores akustikpaneler er udfræset i hele MDF plader med egefinér. Dimensionerne på panelerne er standard 16x300x2400mm – (kan bestilles i max 16x1200x2780mm). Listebredden måler 34mm og udfræsning 16mm. I udfræsningen monteres en 3mm genbrugsfilt.

Bemærk: Disse akustikpaneler er specialfremstillet og produceres som bestillingsvare når bestillingen er lagt, hvorfor fortrydelsesretten bortfalder.

Dansk produceret akustik paneler.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve Akustik lameller Eg.

Brun Eg, hvid Eg, Klar Eg, Mørk Brun Eg, Natur Eg, Sort Eg

Størrelse plade

240x30x1,6 Cm, 278x30x1,6 Cm